Ср, 2024-04-24, 23:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:21
У топ-50 найкращих країн для ведення бізнесу Україна не змогла потрапити
Інші останні Економічні новини
Польща увійшла до двадцятки кращих країн світу для ведення бізнесу в 2013 році за версією Bloomberg, а Україна до цього списку не потрапила. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Bloomberg.

Згідно з Bloomberg Ratings, цьогоріч найкраще буде вести бізнес у Гонконгу, який очолив рейтинг удруге поспіль. У трійку лідерів піднявшись, у порівнянні з 2011 роком, на 1 і 4 сходинки увійшли США і Японія відповідно.

Серед найбільш привабливих країн для ведення бізнесу (з проаналізованої Bloomberg 161 держави) опинилися також Нідерланди, Німеччина, Австралія, Канада, Сингапур, Данія і Велика Британія.

"Знову так звані країни БРІК показали слабкий результат. Китай впав на 24-те місце у порівнянні з 19-м у 2011 році. Індія, Росія і Бразилія навіть не увійшли до 50 найкращих, посівши 54-те, 56-те і 61-ше місце відповідно", - відзначає Bloomberg.

Україна також не увійшла в опубліковану агентством першу 50 найкращих економік для бізнесу, а серед країн регіону в нього потрапили Угорщина (31-ше місце), Чехія (33-є), Туреччина (38-ме), Болгарія (43-є) та Румунія (47-ме). Польща за останній рік піднялася в цьому рейтингу на дві позиції, випередивши з-поміж інших країн Південну Корею, Ірландію, Італію, Китай і Люксембург.

За даними дослідження Світового банку і Міжнародної фінансової корпорації (IFC), Україна поліпшила свої позиції у рейтингу Doing Business-2013. Становище України у рейтингу умов ведення бізнесу покращилося на 15 пунктів - 137-ме місце порівняно з 152-м у попередньому дослідженні.

Додамо, німецькі страховики з компанії Allianz Global побачили, хто у світі найбагатший. Вони порівняли, в яких країнах на душу населення припадає найбільше внутрішнього валового продукту, - загальний показник розділили на кількість громадян. Україна - наприкінці списку.

Україна посіла 67-ме місце в світі за індексом розвитку (IDI) інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у 2011 році, опустившись на одину сходинку порівняно з 2010 роком (66-те місце).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1003 | Додав: adminA | Теги: україна, бізнесу, топ-50 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]