Пт, 2024-03-29, 11:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:28
У зоні АТО найгарячіше - на Донецькому напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу російські окупаційні війська 64 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил Антитерористичної операції.

Про це у понеділок 18 липня повідомили у прес-центрі АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

Найбільше, 40 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку, зазначили у штабі.

"Із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів противник бив по наших укріпленнях в Авдіївці, Зайцевому, Майорську. Також 120 мм міномети окупанти застосували поблизу н.п. Дача, а міномети калібру 82 мм біля Верхньоторецького. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки ворог стріляв по Новгородському", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню.

"Зокрема, зі 120-мм мінометів обстріляні наші опорні пункти в Старогнатівці, Широкиному, Новоселівці та Гнутовому. Міномети калібру 82 мм противник застосував під Павлополем, а з озброєння БМП та снайперський вогонь вівся у Мар’їнці", - передали у штабі.

На Луганщині терористи 7 разів порушували Мінські домовленості.

"120-мм міномети окупанти задіяли під Новозванівкою, міномети калібру 82 мм, зенітну установку та гранатомети – у Старому Айдарі. Також з гранатометів обстріляно Оріхове", - поінформували у прес-центрі.

Раніше повідомлялося, що минулої доби бойовики 26 разів обстріляли позиції українських бійців. На Донецькому напрямку супротивник із заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів бив по опорних пунктах сил АТО в Авдіївці, а згодом застосував гранатомети та стрілецьку зброю. На Маріупольському напрямку окупанти зі 120 мм мінометів вели вогонь по українських позиціях у Гнутовому та Новоселівці. На Луганщині з 82-мм мінометів ворог обстріляв укріплення ЗСУ біля Старого Айдару та вів хаотичний вогонь поблизу Новозванівки, Новоолександрівки та Жовтого.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: донецький напрямок, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]