Пт, 2024-03-29, 02:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:27
У зоні АТО досі гримить канонада. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в районі проведення Антитерористичної операції російські окупаційні війська 64 рази відкривали вогонь по позиціях Сил АТО.

Зокрема, йдеться у повідомленні прес-центра АТО на сторінці Facebook у п'ятницю 15 липня, 38 разів на Маріупольському, 20 на Донецькому та 6 на Луганському напрямках.

"На Маріупольському напрямку під вогонь із забороненої Мінськими угодами 152мм артилерії потрапили українські опорні пункти в Мар’їнці та Красногорівці. Також у Красногорівці ворог застосував 122-мм самохідні установки. З 120 мм мінометів ворог бив по Широкиному та Мар’їнці. Міномети калібру 82 мм супротивник використав у Водяному, Лебединському та Березовому", - передали у штабі.

У прес-центрі зазначили, що бойовики не припиняють збройних провокацій й на Донецькому напрямку.

"Найгарячіше було під Авдіївкою. Тут російські окупанти застосували 120- та 82-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також, з мінометів 120-го калібру ворог стріляв по Новоселівці Другій, а по захисниках в Опитному та Зайцевому – з мінометів калібру 82 мм і гранатометів", - йдеться у повідомленні.

У штабі також поінформували, що на Луганщині окупанти вели як прицільний так і хаотичний вогонь по Новоолександрівці, Станиці Луганській та Новозванівці.

Раніше повідомлялося ,що за минулу добу в зоні АТО внаслідок бойових дій один український військовий загинув, четверо зазнали поранень. Ще двох військових було поранено внаслідок підриву на вибуховому пристрої.

Секретар РНБО Олександр Турчинов 13 липня виїхав на передню лінію оборони Збройних сил України на маріупольському напрямку у зв'язку із загостренням ситуації в зоні проведення антитерористичної операції.

За інформацією розвідки, бойовики готуються до активних дій на слов'янському напрямку з 14 липня. Зазначається, що противник підтримує боєготовність військ, проводить посилення і заміну передових підрозділів, поповнення боєкомплекту і пального.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 889 | Додав: adminA | Теги: Канонада, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]