Сб, 2024-04-27, 01:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:12
Україна й Туркменістан за співробітництво в туризмі
Інші останні Економічні новини

Україна й Туркменістан виступають за співробітництво в туристичній сфері. Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента України.

Відповідно до нього, у ході зустрічі Президента Віктора Януковича із Президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим в Ашхабаді (Туркменістан) сторони вказали на туристичну індустрію як перспективний напрямок співробітництва.

Під час переговорів сторони обговорили також стан і перспективи двосторонніх відносин, питання регіональної й міжнародної політики, а також визначили конкретні шляхи взаємодії.

"Нами визначено перспективні напрямки україно-туркменського партнерства - розвиток співробітництва саме у високотехнологічних секторах економіки й промисловості, також у нафтогазовій сфері, машинобудуванні, транспорті, зв'язку й комунікаціях, сільському господарстві", - наводить прес-служба слова Бердимухамедова.

Президент Туркменістану також зазначив, що україно-туркменські відносини мають гарні перспективи й потенціал для збільшення обсягів взаємної торгівлі й розширення діяльності українських компаній у Туркменістані, а також активного просування продукції туркменських підприємств на українському ринку.

У ході візиту Януковича до Ашхабаду в понеділок Україна й Туркменістан домовилися про торгово-економічне співробітництво й співробітництво в сфері освіти.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1275 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]