Пт, 2024-04-19, 02:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:38
Утричі менше, ніж москвичі, заробляють кияни
Інші останні Економічні новини
Доходи українців продовжують сильно відставати не тільки від зарплат в ЄС, але і від доходів жителів інших країн колишнього Радянського Союзу.

Згідно з даними офіційної статистики, середні заробітні плати киян в три рази відстають від доходів жителів Москви, пише <а href="http://delo.ua/education/zarplaty-v-kieve-moskva-i-astana-daleko-vperedi-189016/">газета "Дело". Якщо у середньостатистичного москвича середня заробітна плата за підсумками серпня поточного року складала трохи більше 1,4 тис дол, то у киянина - близько 560 дол.

Істотно відстаємо ми і від Казахстану. Середня заробітна плата в Астані - 994 дол.

Навіть у сусідній Бєларусі офіційні зарплати в столиці вищі, ніж у нас. У Мінську середня заробітна плата 597 дол.

Найнижчі зарплати серед столиць СНД - в Таджикистані. У Душанбе середня зарплата - всього 230 дол.

На жаль, найближчим часом не варто чекати зміни ситуації. "На даному етапі особливого зростання заробітних плат в Україні не передбачається. В середньому, ринок демонструє невелике підвищення рівня матеріальної компенсації у деяких категорій фахівців - висококваліфікованих технологів, успішних управлінців, досвідчених фахівців у сфері інтернет-просування. Співробітники чекають традиційного перегляду зарплат і компенсаційних пакетів у бік поліпшення до кінця року, коли компанії підводять підсумки і формують бюджети на новий рік", - коментує директор рекрутингової компанії "Форсаж" Олена Грищук.

Відзначимо, що найвищі зарплати в Україні зафіксовано у представників фінансового сектора і працівників авіаційної галузі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 985 | Додав: adminA | Теги: утричі менше, ніж москвичі, кияни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]