Пт, 2024-04-19, 17:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:05
В борошні "обваляли" головного суперника Саркозі. ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу

Кандидата в президенти Франції від соціалістів Франсуа Олланд обсипали борошном під час його виступу в Парижі. До Олланд, який виступав зі сцени, збоку підійшла жінка і стала пригорщами кидати в нього борошно, яке було у неї в господарській сумці.

Охорона кандидата в президенти негайно видалила хуліганку із залу. Пізніше жірналістам 45-річна жінка повідомила, що таким способом вона бореться з несправедливістю в країні.
Олланд, в свою чергу, спочатку заявив, що в момент події "майже нічого не бачив", а потім написав у своєму блозі, що "є інші способи демонструвати незгоду", додавши, що він "завжди відкритий для діалогу".
Нагадаємо, що Олланд - кандидат від соціалістів вважається головним суперником чинного президента Франції Ніколя Саркозі.
За даними соцопитувань, проведених в січні, Олланд вийде у другий тур виборів і у нього є всі шанси на перемогу над Саркозі. Перший тур виборів президента Франції пройде в квітні 2012 року, другий - у травні.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 968 | Додав: nowyny | Теги: Саркозі, Борошно, Франсуа Олланд, суперник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]