Вт, 2024-03-19, 07:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
В Донецьку з моргу вийшли на зв'язок "викрадені" активістки FEMEN
Інші останні Новини з регіонів України
Троє активісток FEMEN, про викрадення яких рух заявив ввечері 15 червня, вночі вийшли на зв'язок з моргу калінінської лікарні Донецька.

Як йдеться у повідомленні прес-служби FEMEN, дівчата були туди доправлені працівниками СБУ для медичного огляду на предмет відсутності побоїв. Після 9-годинного допиту та моргу дівчат вивезли вночі на донецький залізничний вокзал.

Рух заявив, що "захоплення в полон" активісток організували спецпідрозділи СБУ.

FEMENістки прибули до Донецька зранку 15 червня, в день матчу Україна-Франція, для проведення акції проти чемпіонату Євро-2012.

За даними руху, одразу після прибуття вони були взяті під спостереження. У спробі втекти від переслідування, активістки розділилися, сівши в громадський транспорт, який йшов за різними маршрутами, і незабаром "були захоплені в полон спецпідрозділами СБУ із застосуванням грубої фізичної сили в різних районах міста Донецька".

Вони стверджують, що дівчат серед білого дня заштовхали в машини, відібрали особисті речі, мобільні телефони та звезли в приміщення найближчого відділення міліції. "Під час затримання активістці Анні Большаковій завдавав удари по обличчю один з спец-виродків.

Активістки FEMEN провели на допиті, під моральним тиском і без зв'язку із зовнішнім світом близько 9 годин. Там їм на донбаському жаргоні пояснили мотиви їхнього ув'язнення. На саркастичне питання Олександри: "Ви що, за Януковича злякалися?", один з йолопів красномовно відповів: "Нам пох...й Янукович, ми Рената охороняємо", - йдеться у повідомленні руху.

Активістки руху FEMEN у дні чемпіонату Європи з футболу розвинули небувалу активність - виступаючи проти проведення спортивного турніру, вони за традицією привертають увагу до своїх дій, оголюючи груди. Серія акцій продовжилася в ніч на 12 червня, коли в Києві феміністки спробували прорватися в спорткомплекс "Олімпійський".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1054 | Додав: admin | Теги: Морг, FEMEN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]