Вт, 2024-03-19, 06:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:16
ЗМІ: Тільки дівчинка вижила з чотирьох малюків Тигрюлі
Інші останні Новини з регіонів України

З чотирьох тигренят, які народилися у самки бенгальського тигра-альбіноса Тигрюлі в ялтинському зоопарку, вижила тільки дівчинка, пише в суботу, 16 червня, газета "Комсомольская правда в Украине".

Як повідомлялося, 6 травня Тигрюля, подарована Ялтинському зоопарку "Казка" екс-прем'єром України Юлією Тимошенко, вперше привела маленьких тигренят (троє хлопчиків і одна дівчинка).

Як розповів "Комсомолці" директор ялтинського зоопарку "Казка" Олег Зубков, зазвичай у тигрів народжується один, максимум троє малюків, а Тигрюля принесла відразу чотирьох. "При цьому один хлопчик виявився альбіносом, а такі часто з'являються на світ з патологією. Ще в одного тигреняти пізніше виявили завуження проходів підшлункової залози, а це в 99% випадків загрожує тварині загибеллю", - сказав він.

Зараз всю увагу співробітників звіринця зосереджено на Дюні. Всі сподіваються, що вона впорається з труднощами періоду немовляти.

Як повідомлялося, в серпні 2009 року на "Чорноморських іграх" у Скадовську колишньому прем'єру України Тимошенко подарували маленьку самичку білого бенгальського тигра на прізвисько Тигрюля. Прем'єр віддала тварину до Ялтинського зоопарку "Казка".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 994 | Додав: admin | Теги: малюки, Тигрюля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]