Чт, 2024-04-25, 13:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:06
В Слов'янськ спостерігачі ОБСЄ не можуть потрапити
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

 Наразі у ОБСЄ не можуть підтвердити звільнення адміністративних будівель на сході країни, однак зазначають, що прогрес у деескалації конфлікту зрештою є. Водночас регіональні ЗМІ повідомляють, що у Слов'янську викрали трьох журналістів.

Представники місії ОБСЄ не можуть потрапити до Слов'янська (Донецька область) і простежити за ситуацією у місті, повідомляє канал 24.

Наразі у ОБСЄ не можуть підтвердити звільнення адміністративних будівель на сході країни, однак зазначають, що прогрес у деескалації конфлікту зрештою є.

Водночас, видання «Новини Донбасу» повідомляє, що у Слов'янську 21 квітня об 11.00 викрали двох італійських журналістів й одного білоруського.


Зазначимо, в неділю стало відомо про напад на блокпост на в'їзді в Слов'янськ. В СБУ назвали напад інсценуванням диверсантів.

Нагадаємо, в суботу, 19 квітня, МЗС України докладно описав кроки, які Україна здійснює для виконання женевських домовленостей.

Україна також закликала сторони женевських домовленостей докласти максимальних зусиль для деескалації ситуації на сході країни, де сьогодні існує високий рівень загрози життю і безпеці громадян.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 889 | Додав: adminA | Теги: Потрапити, спостерігачі ОБСЄ, Слов'янськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]