Сб, 2024-04-20, 06:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:54
В Україну іноземним авіакомпаніям дозволили літати, але нерегулярно
Інші останні Туристичні новини

Іноземні авіаперевізники в період з 15 травня по 15 липня 2012 року будуть виконувати нерегулярні польоти з метою перевезення в країну футбольних команд, уболівальників, представників національних футбольних асоціацій, представників УЄФА, преси, радіо і телебачення без будь-яких обмежень і без права продажу повітряних перевезень на українській території. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Це закріплено наказом Міністерства інфраструктури України №203 "Про здійснення нерегулярних польотів у, з і в межах України на період проведення Євро-2012", зареєстрованому в Міністерстві юстиції 17 квітня.

Дозвіл надається за умови, що авіаперевізники будуть дотримуватися чинного законодавства, міжнародних угод і мати відповідний слот.

Контроль виконання наказу покладено на першого заступника міністра інфраструктури Костянтина Єфименка.

Як повідомлялося, віце-прем'єр міністр-міністр інфраструктури Борис Колесніков у лютому 2012 року підписав наказ "Про нерегулярні польоти в, з і в межах України на період проведення Євро-2012", що передбачає запровадження режиму "відкритого неба" на час чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Нагадаємо, у березні минулого року повідомлялося, що в Україні можуть почати літати шість авіакомпаній лоу-кост (low-cost) - тих, які пропонують дешеві квитки на авіарейси.

Низька ціна досягається тим, що їхні літаки літають майже без простоїв, а на борту вас чекає мінімум зручностей: наприклад, немає обов'язкового годування під час польоту. Серед цих авіакомпаній - російська "Авіанова", ірландська Ryanair, арабська FlyDubai, німецька Air Berlin, словацька Danube Wings і британський Easy Jet. Різниця в ціні на політ істотна: наприклад, рейс "Москва - Берлін" на одну і ту ж дату у Air Berlin коштує 70 доларів, а у звичайної авіакомпанії - 140 дол.

У Державіаадміністрації не змогли уточнити, на якій стадії перебувають переговори про отримання дозвільних документів для перерахованих авіакомпаній, пообіцявши, що дадуть відповідь пізніше.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1205 | Додав: adminA | Теги: Іноземним авіакомпаніям, нерегулярно, Україну, літати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]