Пт, 2024-04-26, 13:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:56
Вечір тайського боксу в "Dante Zima"
Інші останні Столичні новини - новини Києва
22.11, в Києві в нічному клубі Сім'ї ресторанів Козирна Карта "Dante Zima" пройшов вечір тайського боксу - міжнародний турнір "Матчева зустріч по Муай-тай серед професіоналів -" Україна — Азія".

Глядачі побачили 5 видовищних поєдинків між кращими представниками цього виду єдиноборства з України, Таїланду та Узбекистану, які неодноразово ставали чемпіонами світу та Європи. Турнір став чудовою спортивною подією, яка не залишила байдужим жодного гостя. Не підкачала і українська команда! Нам є чим пишатися - з п'яти поєдинків, наші спортсмени здобули перемоги у трьох!

Так, у ваговій категорії до 69,8 кг переміг Дмитро Константинов, а в двох поєдинках, які проходили у ваговій категорії до 63,5 кг сильнішими за своїх суперників стали Федір Черкашин і Максим "СОКЧАЙ" Федорков.

Ще в одному поєдинку вечора між українцем Руслан "ІНСПЕКТОР" Кушніренком і сильним тайським бійцем Нонта Чаї (до 66,6 кг) була зафіксована нічия. А у вазі до 61,2 кг чемпіон з Узбекистану Абдулло Худойберди достроково виграв у нашого спортсмена Валерія "АБРАМЧАЙ" Абраменко.

Президент Всеукраїнської федерації аматорського Муай-тай Володимир Гуц високо оцінив підготовку і проведення цього турніру.

"Пари були підібрані професійно, а глядачі побачили красиві, захоплюючі поєдинки. На жаль, такі турніри поки не стали настільки регулярними як хотілося б, але я впевнений, що майбутнє у нас велика, і скоро нас чекають чергові цікаві турніри з цього виду спорту", - підсумував Володимир Гуц.

Бої були проведені під егідою Української Федерації аматорського Муай-тай відповідно до вимог та за правилами WPMF (Всесвітньої професійної федерації Муай-тай).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1116 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]