Пт, 2024-04-26, 18:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:35
Від Авдіївки знову прогнали ворожих диверсантів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу російські окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook станом на ранок четверга 28 липня.

На Донецькому напрямку зафіксовано 16 випадків відкриття вогню. Із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і зі стрілецької зброї противник бив по захисниках Авдіївки.

Крім цього, вчора близько 11.30 в цьому населеному пункті наша розвідувальна група вступила у вогневий контакт з ворожими диверсантами. Бойове зіткнення тривало майже годину. В результаті професійних дій українських бійців – ДРГ відступила. Також поруч Зайцевого та Новоселівки Другої ворог застосував гранатомети, у Новгородському – БМП, а біля Луганського стріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперських гвинтівок.

На Маріупольському напрямку окупанти 10 разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, із 82-мм мінометів обстріляні наші опорні пункти у Старогнатівці. Також гранатомети та великокаліберні кулемети ворог задіяв у Водяному, біля Мар’їнки застосував танк, а в Широкиному – стрілецьку зброю.

На Луганщині ворог 18 разів як прицільно так і хаотично обстрілював українських армійців з 82-мм мінометів під Новозванівкою, Новоолександрівкою, Богуславським, Кримським та селищем Велика Кошарна. Також гранатомети супротивник використав у Попасній та Лопаскиному.

Напередодні повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, троє зазнали поранень. Минулої доби бойовики зменшили кількість обстрілів у районі проведення АТО. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 811 | Додав: adminA | Теги: ворожі диверсанти, Авдіївки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]