Пт, 2024-04-19, 12:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:51
Від Риму до Харкова: Тимошенко до 52-річчя готують подарунки
Інші останні Політичні новини
На фасаді будинку мерії Рима, що на Капітолійському пагорбі італійської столиці, 26 листопада урочисто вивісять величезну фотографію на підтримку засудженого екс-прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

"Цю акцію затвердила асамблея депутатів італійської столиці, враховуючи політичну ситуацію в Україні", - повідомляє сайт http://navlasniochi.com/.

Видання повідомляє, що римська мерія також ухвалила постанову, пов'язану з ситуацією навколо Тимошенко.

Щомісячне видання для українців Італії зазначає, що раніше подібної уваги римської влади удостоювалися італійські судді, загиблі від рук мафії - Джованні Фальконе і Паоло Борселіно; ізраїльський солдат Гілад Шаліт, якого 5 років утримували у в'язниці в Секторі Гази; італійка Россель Урру, яку викрали терористи в Алжирі; Аун Сан Су Чжі, лідер опозиції М'янми; Сакіне Мохаммаді Аштіані, засуджена до 10-річного ув'язнення за причетність до вбивства свого чоловіка в Ірані, проте невинна для європейського судочинства, та інші.

У свою чергу екс-голова Харківської обласної державної адміністрації, обраний народним депутатом від партії "Батьківщина", Арсен Аваков, який перебуває в Італії, повідомив на своїй сторінці у Facebook, що разом зі своїми однопартійцями Миколою Томенком і Андрієм Шевченком буде присутній на цій церемонії разом з мером Рима.

"Щось мені підказує, що представників посольства України не буде. Але прийде багато справжніх українців, які живуть в Італії. І Ви приходьте - якщо поруч! Рим, Капітолій, 14.30", - зазначив він.

Тимошенко до 52-річчя готують подарунки: косметика, голуби і квіти

Соратники екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко збираються привітати її з днем народження біля стін харківської лікарні. Люди прибудуть до Харкова, щоб із самого ранку здивувати свого кумира, передає "Сегодня".

"З ранку запланований невеликий мітинг, на якому виступить Олександр Турчинов, але концерту, як рік тому, очевидно, не буде. Під вікнами лікарні хочемо випустити в небо голубів як символ свободи, самій же іменинниці наші збираються принести в подарунок книги, косметику, квіти і передати фотографії її прихильників на мітингах. Все це повинна передати їй донька Женя, яка теж планує приїхати у вівторок в лікарню", - повідомило джерело видання в "Батьківщині".

У свою чергу, народний депутат від Об'єднаної опозиції Андрій Павловський додав, що має намір особисто поїхати до Тимошенко, зазначивши, що до екс-прем'єра також можуть приїхати представники УДАРу і "Свободи".

При цьому, рідна тітка Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна сказала, що до племінниці вона не потрапить, бо своє право на побачення використає на початку грудня.

У Держпенітенціарній службі не виключають, що можуть у день народження надати можливість зробити кілька телефонних дзвінків рідним.

При цьому, на дні народженні лідера опозиції вирішили підзаробити.

"Мені дзвонили додому якісь люди, які сказали, що збирають гроші чи то на подарунок, чи то на гуманітарну допомогу Тимошенко. Сказали, що надішлють кур'єра, якому я зможу віддати гроші. Це вже нонсенс! Я їх відправила куди подалі, але ж хтось може повірити цим шахраям", - повідомила киянка Людмила Соколова.

У "Батьківщині" підтверджують, що це шахрайство і подякували за сигнал.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 976 | Додав: adminA | Теги: подарунки, тимошенко, 52-річчя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]