Ср, 2024-04-24, 05:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:22
Вимагати звільнення Тимошенко й обмежити видачу віз українським урядовцям пропонує конгресмен
Інші останні Політичні новини

Голова комісії США з безпеки і співробітництва в Європі (Гельсінська комісія), конгресмен-республіканець Крістофер Сміт пропонує Конгресу вимагати від Віктора Януковича і Кабміну звільнення Юлії Тимошенко.

Зі слів Сміта, в проекті резолюції Конгресу йдеться про вимогу звільнення лідера партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко та інших членів колишнього уряду, а також відновлення всіх їхніх політичних і цивільних прав, повідомляє "Українські новини".

Крім того, пропонується відмовляти у відкритті американських віз українським чиновникам, причетним до порушення прав людини, корупції й антидемократичних дій. Також конгресмен закликає українську владу до проведення прозорих парламентських виборів у 2012 році.

Як повідомлялося, генеральний секретар НАТО Андерс Фоґ Расмуссен висловив сподівання, що політичне керівництво України якомога швидше вирішить питання щодо ув'язнених екс-прем'єра України Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з метою продовження співпраці з Альянсом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 897 | Додав: admin | Теги: Крістофер Сміт, звільнення Юлії Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]