Пт, 2024-04-19, 03:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:12
Wizz Air може повернутися в Україну вже цього року. ВІДЕО
Інші останні Туристичні новини

Угорська авіакомпанія Wizz Air готова повноцінно повернутися в Україну цього року. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян в інтерв'ю Espreso.TV.

"Війна вносить корективи. У той же час ми зараз маємо досить істотне зростання внутрішніх перевезень, є дуже непогане зростання транзитних перевезень через аеропорт "Бориспіль", він все більше і більше стає дійсно хабом, маємо високу зацікавленість з боку іноземних компаній, які готові заходити і на український ринок", - заявив міністр.

За його словами, компанія Wizz Air, готова повноцінно повертатися в українське небо.

"Це, я думаю, можливо, навіть і в цьому році вхід на український ринок найбільшого європейського лоукосту, декларують свій намір і американські авіакомпанії", - додав Омелян.

Нагадаємо, 26 березня 2015 року авіакомпанія Wizz Air повідомила про припинення діяльності в Україні своєї дочірньої компанії "Візз Ейр Україна". За словами керівництва авіакомпанії, причинами прийняття такого рішення стало падіння української економіки, девальвація гривні і нестабільна ситуація на сході країни.

Раніше повідомлялося, що з 2017 року в "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" почне польоти найбільший лоукостер Європи Ryanair.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: Wizz Air, україна, цього року | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]