Ср, 2024-04-24, 10:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:22
З керівником САП зустрілася посол США
Інші останні Офіційні новини

Посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк обговорила з новопризначеним керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександром Клименком продовження підтримки надзвичайно важливої роботи його команди. Про це повідомило посольство США.

"Сьогодні посол Брінк провела зустріч з нещодавно призначеним очільником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександром Клименком, щоб обговорити продовження нашої підтримки надзвичайно важливої роботи його команди", - йдеться у повідомленні.

У дипустанові наголосили, що САП відіграє ключову роль у боротьбі з корупцією та у захисті від впливу росії, й допомагає створити сильну, демократичну та суверенну Україну.

Як повідомляли ЗМІ, 19 липня конкурсна комісія з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затвердила результати конкурсу, відповідно до яких найбільше балів набрав детектив Національного антикорупційного бюро Олександр Клименко.

28 липня Клименко був призначений керівником САП. Того ж дня генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про призначення його своїм заступником.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 347 | Додав: adminA | Теги: керівник САП, посол США | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]