Пт, 2024-04-19, 15:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:26
Президент провів засідання Ставки - зброя, військова техніка і мобілізація
Інші останні Офіційні новини

На засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача 4 серпня обговорено питання щодо стану забезпечення Сил Оборони необхідним озброєнням та заслухано звіт про перебіг загальної мобілізації. Про це Рада національної безпеки і оборони України повідомила.

"4 серпня 2022 року під головуванням Президента України - Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського відбулося засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Під час засідання, у якому взяли участь ключові керівники сектору безпеки і оборони, було розглянуто ряд невідкладних безпекових питань", - ідеться в повідомленні.

Першим у порядку денному обговорено питання щодо стану забезпечення Сил Оборони необхідним озброєнням та військовою технікою.

Було також заслухано інформацію щодо стану виконання рішень Ставки Верховного Головнокомандувача, прийнятих на попередніх засіданнях, і наголошено на персональній відповідальності керівників сектору безпеки і оборони за виконання наказів та директив.

На засіданні заслухано доповідь стосовно продовження дії Зведеного плану територіальної оборони та звіт про перебіг загальної мобілізації.

Стосовно всіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Упродовж минулої доби, 3 серпня, російські війська здійснили обстріли дев’яти регіонів України, бої в районі селища Піски Донецької області тривали майже всю ніч.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 409 | Додав: adminA | Теги: мобілізація, президент, засідання Ставки, зброя, Військова техніка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]