Сб, 2024-04-20, 04:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:35
З легкістю обігнав "Хюндай" вітчизняний потяг. ВІДЕО
Інші останні Економічні новини
Міжрегіональний швидкісний двосистемний електропоїзд підвищеної комфортності вітчизняного виробництва обігнав поїзд "Хюндай".

Про це повідомляє прес-служба Крюківського вагонобудівного заводу.

У повідомленні зазначено, що поїзд зараз проходить випробування на Південно-Західній залізниці на ділянках із змінним струмом. У тому числі швидкісні випробування з дозволеною швидкістю 176 кілометрів на годину.

"3 жовтня ми їхали по ділянці Бориспіль-Баришівка в напрямку Баришівки зі швидкістю 140 кілометрів на годину", - розповідає один з найдосвідченіших випробувачів КВБЗ Сергій Михайленко.

"У цьому місці три залізничних гілки йдуть паралельно. В 16-55 з Борисполя виїхав у рейс поїзд корейської фірми "Хюндай". Він наздогнав наш поїзд і спробував обійти, перебуваючи на правій гілці", - зазначив він.

"Ми лише трохи додали швидкості - до 170 кілометрів на годину. І легко пішли вперед по своїй лівій вітці. Нічого протиставити нам імпортний поїзд не зміг. Адже він розрахований на рух зі швидкістю не більше 160 кілометрів на годину", - похвалився випробувач.

"На обличчях пасажирів "Хюндая", які припали до шибок в той момент, коли поїзд українського виробництва невимушено обганяв імпортного побратима, можна було побачити всі почуття. Від подиву до захоплення, від гордості за свою країну до образи, що купуємо імпортну техніку в той час, коли маємо свою більш високого класу", - відзначили в прес-службі.

"Вони знімали український чудо-поїзд на відеокамери й камери мобільних телефонів, щоб розповісти про побачене", - додали в КВБЗ.

Україна більш не буде закуповувати поїзди Hyundai, а купуватиме поїзди вітчизняного виробництва, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Крюківський вагонобудівний завод створив поїзд не кращий і не гірший, ніж Hyundai, який курсує зараз на нашій залізниці. Ми Hyundai більше купувати не будемо. Будемо купувати поїзди Крюківського заводу", - сказав він журналістам під час відвідин Сорочинського ярмарку в Полтавській області 16 серпня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1621 | Додав: adminA | Теги: Вітчизняний потяг, обігнав Хюндай | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]