Чт, 2024-03-28, 22:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:29
З України виїхав власник компанії, яка друкувала скандальні футболки
Інші останні Офіційні новини

Власник компанії "ПростоПрінт" Денис Олейников виїхав з України у зв'язку з інформацією про підготовку його арешту. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Це Денис Олейников. Я вже не в Україні. Зі мною найдорожчі мені люди - дружина, син і дочка. Це весь мій світ, і заради них я відмовлюся від ідеалів, кар'єри, бізнесу і чого завгодно", - зазначив він.

За словами Олейникова, у понеділок ввечері йому вперше пригрозили розправою над сім'єю, після чого він найняв охоронне агентство.

"Але вчора ввечері людина з УБОЗ, яка нам співчуває (та сама, яка передала файл з текстом так і не підписаної постанови про порушення кримінальної справи, та сама, яка попередила про виїзд УБОЗ на вилучення наших серверів ще до приїзду їх у "Колокол") повідомила про новий сценарій, який хотіла реалізувати "міліція" щодо мене і моєї родини", - написав він.

Бізнесмен стверджує, що "якби це відбувалося" не з ним, він би не повірив.

"Якби не було 15-годинних нічних допитів, грабежу і вилучення майна, "вбивства" справи, яку я будував п'ять років, повної деморалізації багатьох моїх співробітників, нарешті, погроз зґвалтування молодої дівчини двома покидьками в погонах (і ці погрози залишилися взагалі без будь-якої реакції - значить, їм можна)... Тепер вірю", - йдеться у зверненні.

За даними Олейникова, на середу був запланований його арешт - "демонстративно, в ході нашої другої акції".

"Для затримання був ангажований не тільки "Беркут", а й "Сокіл", причому дана команда - можливу протидію з боку учасників акції гасити максимально жорстко", - написав він.

Крім того, за словами Олейникова, паралельно була дана команда на арешт його дружини, "яка, крім засновництва в компаніях, взагалі жодної участі в бізнесі не брала".

"І далі - відсторонення від можливого опікунства моєї мами (через слабке здоров'я) і мого тестя (зважаючи нібито на зловживання алкоголем і неможливість забезпечити онуків). Що далі відбувається з дітьми - здогадайтеся самі", - написав він.

Олейников також заявив, що обов'язково повернеться в Україну.

"Я повернуся. Обов'язково повернуся. І ті, хто зруйнував моє життя, забрав у мене улюблену роботу, у моєї доньки - можливість виступати під прапором України, у мого сина - отримувати освіту рідною мовою, у моєї дружини - друзів, подруг і її світ, за це обов'язково дадуть відповідь. Кожен і персонально", - написав він.

Нагадаємо, що 7 серпня на початку матчу "Динамо" (Київ) - "Карпати" (Львів) уболівальники київської команди облаяли президента Віктора Януковича.

Пізніше компанія ProstoPrint вирішила надрукувати футболки зі слоганом "Спасибо жителям Донбасса" після чого у компанії почалися проблеми з правоохоронними органами.

На початку вересня в офіс компанії увірвалися співробітники УБОЗ і затримали усіх її співробітників. Їх поклали на підлогу і заборонили користуватися засобами зв'язку, після чого провели обшук.

Під час допиту співробітників ProstoPrint, що випускають футболки "Спасибо жителям Донбасса", співробітники міліції погрожували зґвалтуванням технологу компанії.

А 15 вересня співробітники спецпідрозділу міліції "Беркут" розігнали точку з продажу футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса за ананаса", "Кровосісі", "Не бійся" та іншими на Майдані Незалежності.

У рані потерпілого за футболку "Спасибо жителям Донбасса..." знайшли порох

У рані руки постраждалого за носіння футболки "Спасибо жителям Донбасса..." Андрія Ореста виявлено залишки пороху.

Про це повідомляє Олександр Данилюк на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно в рані Андрія Ореста експертами Київського міського бюро судових експертиз Олександром Юрченком та Анхем Мікоян було виявлено залишки пороху", - написав Данилюк.

За його словами, встановлено, що поранення було здійснено вогнепальною зброєю.

"Ми вдячні експертам, що вони не піддались на тиск режиму і не підтвердили брехню МВС про поранення перфоратором", - додав він.

Раніше у столичній міліції заявили, що хлопець, в якого нібито стріляли через футболку з написом "Спасибо жителям Донбасса", насправді пошкодив руку перфоратором.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1442 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]