Чт, 2024-04-25, 09:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:32
Ландіка екстрадували в Україну
Інші останні Офіційні новини

Депутата Луганської міської ради Романа Ландіка екстрадували з Росії в Україну, щоб притягти до кримінальної відповідальності, повідомили в четвер в прес-службі Генеральної прокуратури України.

"Романа Ландіка 21 вересня екстрадували в Україну. Генеральна прокуратура України забезпечуватиме нагляд для законності дій стосовно виданої особи", - сказав керівник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, Ландік під час відпочинку в ресторані побив дівчину, яка сиділа за столиком. Подію зафіксовано на відео, ролик опубліковано в Інтернеті. Постраждала 20-річна дівчина дістала струс мозку і забиття.

Ландіка виключили з Партії регіонів і з фракції Партії регіонів у Луганській міськраді.

7 липня прокуратура Луганської області порушила стосовно нього кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Оголошеного в розшук Ландіка затримали під Краснодаром (Росія). Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявив, що українська сторона зробить все необхідне для прискорення його екстрадиції з Росії.

Генеральна прокуратура Росії задовольнила запит Генпрокуратури України від 19 липня про видачу депутата Ландика, щоб притягнути його до кримінальної відповідальності.

17 вересня Романа Ландіка перевели з СІЗО у Краснодарі до Бєлгорода.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1516 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]