Пт, 2024-04-26, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:28
За добу найгарячіше було на Маріупольському напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу 23 липня російські окупаційні війська 77 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, в тому числі із забороненого Мінськими угодами зброї. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО на сторінці в Фейсбуці.

Зокрема, 40 обстрілів зафіксовано на Маріупольському, 19 на Донецькому і 18 на Луганському напрямках. На Маріупольському напрямку неспокійно було в Мар'їнці, повідомили в штабі.

"Тут ворожі ДРГ двічі намагалися захопити наші опорні пункти, але українські воїни дали гідну відсіч диверсантам. Крім цього, з 120 мм мінометів російські окупанти били по Чермалику, Гнутовому, Новогригорівці, Широкиному, Водяному і Старогнатівці. Також, по позиціях сил АТО в Приазов'ї ворог застосовував 82-мм міномети, гранатомети, БМП, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. 8 пострілів з танка російські війська провели поруч з Новогригорівкою", - йдеться в повідомленні.

Під Авдіївкою на Донецькому напрямку противник застосував 122-мм артилерію, 120 і 82 мм міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети. Також, 30 снарядів з 122-мм самохідних артустановок ворог випустив по наших укріпленнях в Опитному, відзначили в штабі.

Під вогонь з 120 мм мінометів тричі потрапили українські бійці в Новоселівці Другій, а під селищем Луганське окупанти використовували БМП, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

"У районі Новозванівки наші бійці відбили три атаки ДРГ. Зазнавши втрат, противник відступив. Крім цього, тут противник обстріляв наші укріплення з 122-мм самохідних установок, 120 і 82 мм мінометів, гранатометів, зенітних установок і стрілецької зброї. Артилерію калібру 122 мм і 82 мм міномети ворог задіяв під Новоолександрівкою, а також вів вогонь з танка в районі Попасної", - повідомили в прес-центрі.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що російсько-терористичні війська, ймовірно, використовують лазерну зброю - троє військовослужбовців, які вели спостереження за прилеглою територією з застосуванням оптичних приладів, отримали ураження органів зору.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 797 | Додав: adminA | Теги: найгарячіше, Доба, Маріупольський напрямок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]