Пт, 2024-03-29, 02:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:40
Окупанти обстріляли Авдіївку і Піски з 122-мм артилерії. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 24 випадки ведення вогню. Із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії окупанти випустили 34 снаряди по опорних пунктах сил АТО в Авдіївці та 28 – у Пісках.

Крім того, по захисниках Авдіївки терористи били із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також 120 та 82 мм міномети і БМП бойовики застосували у селищі Луганське, міномети калібру 82 мм – у Троїцькому, гранатомети – у Новгородському, Пісках, Новоселівці Другій, біля шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю - у Зайцевому.

У Штабі АТО також повідомили, що не припиняють російські окупанти збройні провокації й на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 26 обстрілів. "Наших воїнів у Широкиному та Старогнатівці вони обстріляли зі 120 мм мінометів. Міномети калібру 82 мм та гранатомети супротивник застосував поруч Красногорівки, Талаківки і Водяного, а біля Мар’їнки та Широкиного - активізувалися ворожі снайпери", - йдеться у повідомленні.

На Луганщині окупанти вели мінометний вогонь по Старому Айдарі, а Новоолександрівку обстріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів. В цілому на цьому напрямку зафіксовано 4 обстріли.

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі один український військовослужбовець загинув, двоє зазнали поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку противник порушував режим тиші одразу на кількох ділянках фронту - в Станично-Луганському районі та поблизу Попасної. За минулу добу на цьому напрямку сталося 10 ворожих обстрілів, зокрема три мінометних (в Станиці Луганській, Попасній та Троїцькому).

Раніше повідомлялося, що 21 липня в районі проведення антитерористичної операції було зафіксовано 20 обстрілів позицій української армії з боку бойовиків.

20 липня російські окупаційні війська 70 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил антитерористичної операції. В результаті жоден український військовослужбовець не загинув, однак п'ятеро були поранені.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 852 | Додав: adminA | Теги: обстріл, окупанти, Піски з 122-мм артилерії, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]