Вт, 2024-03-19, 08:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:24
За Rozetka.ua знову взялася податкова міліція
Інші останні Кримінальні новини

Податкова міліція опечатала і обшукала приміщення, де раніше знаходилися склади інтернет-магазину Rozetka.ua.

Увечері 27 червня близько 18:00 в офіс компанії "Соціальна допомога" за адресою вул. Фрунзе, 82, прибула з перевіркою податкова міліція і слідчий, який не є слідчим по справі Rozetka.ua.

"В офісі шукали документи, які б доводили, що компанія СД співпрацює з "Розеткою", - повідомив ЛІГАБізнесІнформ юрист компанії "Соціальна допомога" Павло Журавльов.

За його словами, офіс обшукали, проте, не знайшовши шуканих документів, податкова опечатала офіс, не поставивши дату.

Юрист зазначив, що податківці обіцяли повернутися в понеділок вранці. "За законом про міліцію податкова може опечатати підприємство максимум на 24 години, але сьогодні вранці співробітники не змогли потрапити в офіс", - повідомив Журавльов.

У свою чергу, директор "Розетка Уа" Владислав Чечоткін підкреслює, що його підприємство не співпрацює з компанією "Соціальна допомога".

Чечоткін заявив, що Rozetka.ua виграла три кримінальні справи. Зараз на компанію завели четверту. Тому був проведений обшук, хоча ця компанія не має з Розеткою нічого спільного, відзначає Чечоткін. Директор Rozetka.ua повідомив, що раніше за цією адресою знаходилися склади його підприємства.

Представники податкової міліції, які перебувають на Фрунзе, 82 не коментують ситуацію, чекаючи заяви керівництва.

Пізніше податківці впустили співробітників компанії "Соціальна допомога" на територію підприємства. Перевірка триває, під офісом знаходяться два автомобілі податкової міліції.

19 квітня в хостингову компанію Mirohost прийшли представники податкової інспекції з метою вилучити сервери найбільшого інтернет-магазину України - Rozetka.ua.

Після цього українські ЗМІ з посиланням на ДПС повідомили, що товариство з обмеженою відповідальністю Rozetka.ua звинувачують в ухиленні від сплати податків на суму близько семи-восьми мільйонів гривень.

Пізніше стало відомо, що в квітні цього року за матеріалами співробітників податкової міліції, на підставі акта перевірки порушено кримінальну справу за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України стосовно директора ТОВ "Розетка УА", яке здійснює свою діяльність в сфері інтернет-торгівлі.

Між тим, 17 травня компанія Розетка Уа, що володіє ресурсом Rozetka.ua, оскаржила в суді висунуті проти неї звинувачення в ухиленні від сплати податків на суму 7,3 млн.грн.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1706 | Додав: nowyny | Теги: Rozetka.ua, податкова міліція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]