Пт, 2024-04-19, 05:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:59
Закон про вибори в Маріуполі і Красноармійську підписаний президентом
Інші останні Офіційні новини

Президент Петро Порошенко підписав закон, який призначає вибори в Маріуполі і Красноармійську на 29 листопада, повідомляє прес-служба президента.

Так Порошенко підписав закон про особливості проведення голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської міськради Донецької області, депутатів Маріупольської міської ради Донецької області, Красноармійського міського голови, Маріупольського міського голови.

Закон також надає ЦВК повноваження з виготовлення виборчих бюлетенів для голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської міськради Донецької області, депутатів Маріупольської міськради Донецької області, Красноармійського міського голови, Маріупольського міського голови.

Протягом трьох днів з дня набрання чинності Законом, Центрвиборчком повинен забезпечити прийняття актів, необхідних для його реалізації, а Кабінет Міністрів, у разі необхідності і за зверненням ЦВК - забезпечити фінансування.

Відповідно до закону, бюлетені друкує ЦВК.

Закон набирає чинності з дня опублікування.

Раніше глава Донецької обладміністрації Павло Жебрівський назвав підкуп виборців одним з ризиків проведення виборів в містах Маріуполь і Красноармійськ Донецької області 29 листопада.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 820 | Додав: adminA | Теги: закон, Маріуполь, вибори, Красноармійськ, президент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]