Чт, 2024-04-25, 13:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:14
Знайшли йєті на острові Хортиця . Він харчується бабаками, стверджує криптозоолог
Інші останні Надзвичайні новини
61-річний Владислав Канюка із Запоріжжя, який вже 30 років займається пошуками снігової людини, стверджує, що єті живе на острові Хортиця в Запоріжжі. Владислав Євдокимович називає себе криптозоологом (шукає легендарних тварин) і уфологом (вірить в НЛО і чекає прибульців). За словами Канюки, йому ще не довелося бачити єті, однак він бачив житло чудовиська на Хортиці, пише "Сегодня".

"Це сталося минулої зими у нас на острові. Мені подзвонили єгері і сказали, що вигнали снігову людину із заповідника. Я відразу ж приїхав. Побачив поламані кущі та сліди велетня - явно нелюдські, - говорить Канюка. - Єгері розповідають, що чули, як він ходить, але бачити - теж не бачили. Справа в тому, що вони його бояться, а єті це відчуває і тому не підходить. Деякі вважають, що єті вміє читати думки, але я таку думку не поділяю. Я багато років займаюся дослідженнями його природи і прийшов до висновку, що снігова людина відчуває енергетику: якщо хтось боїться чи агресивно до нього налаштований, він ніколи не підійде. Йому потрібен добрий імпульс", - вважає криптозоолог.

За словами Канюки, в їжі єті нерозбірливий: "Ми досліджували його екскременти і прийшли до висновку, що на 80% він харчується рослинною їжею, а на 20% - падаллю і вбитими тваринами типу бабаків". Людей єті не їсть - чи то вважає їх несмачними, чи то визнає за родичів: "Правда, один раз при мені він все ж напав на дівчину. Це було в 90-х роках в експедиції на Памірі (гірська система на півдні Середньої Азії) . Ми ввечері сиділи біля вогнища, і дівчата почали сваритися. Потім всі один на одного образилися і розійшлися по різних місцях. Раптом я почув крик. Виявилося, що снігова людина схопила дівчину за плечі, вона обернулася і закричала, а він злякався і втік", - говорить Канюка. За його словами, ще один український єті живе в лісах на Волині.

У офіційної науки, за словами головного наукового співробітника Інституту археології НАНУ Олега Журавльова, немає однозначної відповіді на питання, чи існує снігова людина: "Цілком може бути, що щось таке і є. У всякому разі, немає доказів того, що його не існує ".

Як відомо, науковці встановили, що єті є гібридом людини і невідомої істоти, близької до приматів. Згідно мітохондріальних ДНК зразків, гібридизація відбулася не раніше ніж 15 тисяч років тому.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1214 | Додав: adminA | Теги: йєті, острові Хортиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]