Пт, 2024-03-29, 17:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:42
Зона АТО: десятки обстрілів, найгарячіше - біля Мар'їнки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Всього за добу зафіксовано 46 обстрілів позицій сил АТО, 24 з них на Маріупольському, 18 на Донецькому та 3 на Луганському напрямках. Про це сьогодні зранку, 17 червня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Укріплення біля Красногорівки ворог обстрілював з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2, а згодом долучив ще й важкі міномети та двічі вівся вогонь з танку.

Окрім того, близько 19.00 під ворожий вогонь потрапив контрольний пункт в’їзду/виїзду "Мар’їнка", де постраждали двоє цивільних осіб. В районі Мар’їнки позиції Збройних Сил України більше 10 разів потрапили під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем.

На Маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового, Славного та Новотроїцького з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку під мінометним вогнем супротивника опинились позиції ЗСУ поблизу Невельського, Луганського та Троїцького, а біля Зайцевого та Новгородського ворог гатив з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині опорні пункти сил АТО біля Новоолександрівки та Попасної, потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а поблизу Новозванівки – гранатометів.

Нагадаємо, 15 червня міністр оборони України Степан Полторак заявив, що ситуація на сході України має тенденцію до загострення.

Також українські військові розповіли, як окупанти маніпулюють режимом тиші.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 719 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, десятки обстрілів, Мар'їнка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]