Сб, 2024-04-20, 03:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:40
Зустріч Трампа з Порошенком ще не на часі - Клімкін
Інші останні Офіційні новини

Зустріч президента України Петра Порошенка і президента США Дональда Трампа знаходиться у стані серйозної підготовки, сказав глава МЗС України Павло Клімкін.

Відповідаючи на запитання, чому анонсований вже досить давно візит президента відкладається, міністр відповів: "Ні, він не відкладається. Просто має бути зміст і логіка домовленостей.

Крім того, з ряду питань американська адміністрація ще досі в стані формування. А те, що відбувається сьогодні, заслуговує не поверхневого підходу, а дуже педантичного і глибокого розгляду.

Тому цю зустріч треба добре підготувати".

Міністр нагадав про свій візит до США, в рамках якого відбулися зустрічі в Держдепі і РНБ. Він зазначив, що в ключових відомствах ще не всі призначення здійснені, зазначає LIGA.net.

"Коли ми всі будемо готові - будемо працювати над деталями особистої зустрічі двох президентів", - сказав Клімкін. Крім того, глава МЗС відзначив, що президент вже двічі говорив з Трампом по телефону.

Перша розмова президента був одночасно вітальною і змістовною. Але друга розмова була справді глибокою за змістом. "Трамп був підготовлений. Він не якісь тези зачитував, які йому підготували помічники. Це була жива розмова, він дуже багато питав, уважно слухав. Це було важливо", - зазначив Клімкін.

Також, за його словами, була зустріч з віце-президентом США. "Ми дійсно на дуже серйозному детальному рівні поговорили. Тобто, я вважаю, що питання не в формальній даті.

Зараз ми всі підходимо до можливості провести зустріч з максимально глибоким змістом і реальною віддачею", - резюмував міністр закордонних справ України.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 711 | Додав: adminA | Теги: трамп, зустріч, Клімкін, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]