Ср, 2024-05-15, 12:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 180 181 182 183 184 »


Колишній перший заступник голови Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз Україна" Ігор Діденко засуджений до 3 років позбавлення волі умовно.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"Гадаю, мінімально – це перший номер в списку ПР. Хоча, звичайно, важко уявити його локомотивом непереможної партії, якщо подивитися рейтинги", - гадає Томенко.


Колишній голова моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи, Ганне Северінсен не бачить підстав для утримання колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Тимошенко під вартою.



На засідання Печерського районного суду Києва з розгляду кримінальної справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко як спостерігач прибула колишній співдоповідач Моніторингового комітету ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен.




У Києві учасники акції, яку організували представники громадського руху "Відсіч", тримали плакати з написами: "З Табачника реформ, як з козла - молока", "Геть міністра - шлепера з освіти!", "Освітою керує козел?".


Низка впливових людей світу підписали відкритого листа, у якому висловили занепокоєння з приводу останніх подій в Україні. Про це сказано у статті під назвою "Україна втрачає свій шлях".



Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник готовий поміняти автомобіль на велосипед як засіб пересування після відставки.


 

Захист колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко просить Печерський районний суд Києва звільнити її з-під арешту. Відповідне клопотання заявив захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк.


 

Активіста київської організації ВО "Свобода" Едуарда Ігольнікова звинуватили у організації державного перевороту та схиляли до негласної співпраці з МВС, пише Українська правда.


 

З тезою, що давно настав час піднімати народ на боротьбу проти влади, неспроможної керувати країною, погодилися 56,9% молодих людей, 49,8% людей середнього віку і 46,3% старших.


 

В Печерський районний суд Києва, у п’ятницю, 26 серпня, надійшла заява Юлії Тимошенко з вимогою порушити кримінальну справу проти президента України і також екс-прем’єра Віктора Януковича за підписання газових угод з Росією в 2007 році.


 
Україна відзначає 20 років своєї незалежності. 24 серпня 1991 року, на п'ятий день після невдалого путчу ГКЧП, Верховна рада УРСР ухвалила Акт проголошення незалежності України.

 

Посол Чехії Іван Почух у вівторок прибув в Україну. Про це сказано в повідомленні прес-служби посольства Чехії в Україні. У ньому зазначається, що посол привіз привітання прем'єр-міністра з нагоди 20-річчя незалежності України.


 

Прокуратура Києва не встановила на тілі колишнього лідера партії "Народний рух України" В'ячеслава Чорновола тілесних ушкоджень, не пов'язаних з дорожньо-транспортною пригодою, тим самим підтвердивши версію загибелі політика в результаті автомобільної аварії.


 

 

Указ президента про щорічне відзначення Дня Державного прапора України 23 серпня був підписаний у 2004 році.