Ср, 2024-05-15, 07:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 181 182 183 184 »


Заступник директора Інституту держави і права ім. Корецького Національної академії наук Володимир Загребельний вважає, що директиви Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" на укладення газових контрактів з Росією у 2009 році є способом реалізації повноважень прем'єр-міністра.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-08-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


 

Народний депутат України Наталія Королевська (БЮТ-Батьківщина) вимагає побачення з екс-прем'єром, лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко, щоб переконається в умовах її перебування в СІЗО.

Уболівальники київського "Динамо" облаяли президента Віктора Януковича під час матчу. Інцидент стався на початку матчу "Динамо" (Київ)- "Карпати" (Львів), який завершився з рахунком 2:0 на користь киян, повідомляє Голос UA на РФ.


Колишній перший віце-прем'єр-міністр, перший заступник голови партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що влада перешкоджає приїзду в Київ людей, які хочуть взяти участь в акціях на підтримку колишнього прем'єр-міністра, лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.


 

Головуючий в "газовій справі" суддя Печерського райсуду Києва Родіон Киреєв задовольнив клопотання сторони звинувачення про арешт екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.


 

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання захисту екс-прем'єра України, лідерки партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко про допит як свідків частково та запросив колишнього першого віце-прем'єра України Олександра Турчинова та керівника прес-служби Тимошенко Михайла Лівінського.


 

Вищий Адміністративний Суд України (ВАСУ) не задовольнив позов громадянина Дмитра Ільченка до президента України Віктора Януковича, в якому позивач вимагав визнати протиправною бездіяльність глави держави щодо виконання своєї передвиборної кампанії.



Депутат Верховної Ради, голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко (фракція "Блок Юлії Тимошенко - Батьківщина") вважає, що прийнятий Радою закон про врегулювання судового збору становить загрозу тиску на засоби масової інформації.



Президент Віктор Янукович схвалив закон "Про державний земельний кадастр". Про це сказано в повідомленні прес-служби президента.



Прем'єр-міністр Микола Азаров відбув у Вінницьку область ознайомитися зі справами регіону. Про це повідомив представник прес-служби Кабінету Міністрів.



Колишній лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз, що претендує знову на цю посаду, допускає залежність іншого кандидата в лідери СПУ, першого секретаря СПУ Миколи Рудьковського від Партії регіонів. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Коммерсант-Україна".

 

Політики масово піддаються новому захопленню - заводять сторінки у Facebook. Навіть така старомодна, здавалося б, людина, як Микола Азаров, і той вже щосили "чатиться".


 

 

Верховна Рада відкрила вечірнє пленарне засідання. Про це оголосив голова парламенту Володимир Литвин.


 

Міністерство юстиції оприлюднило для ознайомлення проект нового Кримінально-процесуального кодексу. Про це сказано в повідомленні прес-служби Мін'юсту.


 

Печерський районний суд Києва переніс розгляд справи колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на 11 липня. Відповідне рішення суд прийняв на засіданні у вівторок.