Пт, 2024-04-26, 16:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українські дзюдоїсти завоювали три медалі на хорватському етапі Гран-прі, який завершився в Загребі. Володарями золотих нагород стали Георгій Зантарая та Яків Хаммо, "срібло" виграла Вікторія Туркс.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Согласно последним данным, мы экспортируем подсолнечное масло в 109 стран мира. Украинская продукция составляет 60% мирового экспорта. Об этом заявил министр аграрной политики Алексей Павленко.


 

Футболісти київського "Динамо" здобули дев'яту перемогу в нинішньому чемпіонаті України серед команд Прем'єр-ліги і продовжують упевнено лідирувати в турнірній таблиці.
 


 

Команда українських шаблісток посіла там друге місце. Українська команда в складі Ольги Харлан, Аліни Комащук, Ольги Жовнір та Олени Кравацької завоювала "срібло", пропустивши вперед лише команду Франції.


 

З березня триває набір заявок на участь у п’ятому конкурсі «Молоді Українські Художники», який проводить Shcherbenko Art Centre. Нещодавно організатори повідомили, що термін прийому заявок подовжено до кінця травня 2015 року.


 

Столичная Госавтоинспекция информирует, что 4 мая в 17 часов на НСК «Олимпийский» состоится футбольный матч 22-го тура Чемпионата Премьер лиги сезона 2014/2015 между командами ФК «Динамо» (Киев) - ФК «Говерла» (Ужгород).


 

Покидати звичне місце ведення бізнесу завжди непросто. Адже одна справа шукати закордонних партнерів для компанії, розташованої в Україні. І зовсім інша − повністю перенести бізнес в іншу країну.


 

Вооруженные силы Латвии на своей страничке в "Твиттере" сообщили, что в ночь на 3 мая латвийские военные идентифицировали возле границ Латвии военные российские корабли и подводную лодку.