Нд, 2024-04-28, 14:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1552 1553 1554 1555 1556 ... 2324 2325 »



10-летний американец Грегори Марчиник записал видеообращение к президенту США Бараку Обаме.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2014-01-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




25 січня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -21...-23 градуси, удень -13...-15 градусів.




Канцлер ФРГ Ангела Меркель потребовала от президента Украины Виктора Януковича отменить законы об ограничении гражданских прав, принятые 16 января .




Організація футбольних уболівальників "Зоря Ультрас" у зв'язку з ситуацією в країні провела збір на стадіоні "Авангард".




"Фашисти теж полюбляли фотографуватися на фоні закатованих українців, спалених хат тощо…. Жодних натяків – лише історична довідка".




В помещении было несколько охранников, но по словам активистов, они сопротивления не оказывали и просто ушли оттуда.




У Москві поліція миттєво розігнала акцію солідарності з Україною, на якій виголошували заклики "Майдан, поджигай, Бандюкович – убегай!"




Національний олімпійський комітет України у середу, 22 січня, оприлюднив склад збірної України, яка виступить на Олімпіаді в Сочі.




Свобода и достоинство стоят того, чтобы за них побороться. И вы это делаете. И мы хотим, чтобы вы знали, что вы не одни. Мы с вами сегодня.




"Мы не призываем вас лезть под пули, мы призываем вас не быть равнодушными", - говорится в обращении музыкантов.


P.S. Пам’ятайте, що за все, що відбувається, а, значить, і за смерті активістів, співучий ректор теж несе особисту відповідальність. Перше, що він зробив у Раді –  проголосував за «закони 16 січня»






24 січня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -16...-18 градусів, удень -11...-13 градусів.




Вчера в ходе одного из столкновений бойцы "Беркута" схватили активиста, который приблизился к ним слишком близко.




Під час зачистки Грушевського беркутівець знищив державний прапор. На український прапор, який висів на одному з автомобілів, напав міліціонер.