Пт, 2024-04-26, 02:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1577 1578 1579 1580 1581 ... 2323 2324 »



Около 11:30 примерно 20 человек ворвались в дом активиста Евромайдана Сергея Онищенко, избили его и выкинули на улицу.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Аренда квартиры через риелторское агентство - для Европы это аксиома, а для нас еще нет. Мы по-прежнему пытаемся сэкономить копейку и снимать жилье у знакомых, чем пользоваться услугами профессионалов.

 

Современные компьютерные технологии стремительно развиваются и проникают во все сферы нашей жизни. Теперь, чтобы заказать билет, необязательно приезжать в аэропорт.




Начиная с трёхлетнего возраста ребёнок обычно заказывает Деду Морозу самую желанную игрушку или какое-либо событие.



"Двері залишаються відкритими. Ніякої дати, коли вони будуть закриті, немає. Ми хочемо укласти цю угоду про асоціацію, Європа підготувалася до цього. І тепер рішення має прийняти Україна".




Сотрудники милиции вчера вечером перекрыли некоторые улицы и площади в центре города.




22 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +2...+4 градуси.



Сегодня бывший владелец ЮКОС должен встретиться с родителями. В Германию должны прибыть также и другие его родственники.



На місці зустрічі "активістів" перебувають близько 20 журналістів, також підійшли активісти Євромайдана, які намагаються переконати "прибиральників" в тому, що Київ підтримує Євромайдан.


Якщо міністр внутрішніх справ України не знав, що в центрі столиці три загони спецпризначенців з трьох областей України використані для кривавого побоїща демонстрантів - він повинен піти у відставку, тому що це поганий міністр.




Цель мероприятия: очистить улицы столицы от баррикад со стороны митингующих для свободного проезда транспорта..




В последний соревновательный день у биатлонистов на Универсиаде украинская сборная все же добыла победу!




Наибольшее число отзывов о зарубежных странах, а не о путешествиях по отчизне оставляют сингапурцы — 86,2%.



Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер і Польщі Радослав Сікорський, заявляють про готовність їх країн надати допомогу Україні в модернізації економіки.