Пт, 2024-04-26, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
"Баварія" легко розбирається з "Ювентусом" - Ліга чемпіонів. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Впевнений крок на шляху до півфіналу Ліги чемпіонів, третій за останні чотири сезони, зробила "Баварія". У Мюнхені найтитулованіший клуб Німеччини впевнено і за грою, і за рахунком розібрався з найтитулованішим клубом Італії - туринським "Ювентусом".

"Баварія" - "Ювентус" 2:0

Голи: Алаба, 1, Мюллер, 63

"Баварія": Нойєр, Лам, Ван Бюйтен, Данте, Алаба, Швайнштайгер, Луїс Густаво, Мюллер, Кроос (Роббен, 16), Рібері (Шачірі, 90+3), Манджукич (Гомес, 90)

"Ювентус": Буффон, Барцальї, Бонуччі, К'єлліні, Ліхтштайнер, Відаль, Пірло, Маркізіо, Пелузо (Погба, 75), Матрі (Вучинич, 65), Квальярелла (Джовінко, 65).

Головний тренер "Баварії" Юпп Хайнкес: "Ми підготувалися до матчу найкращим чином, і наш план на гру був видний неозброєним оком. Ми з ходу кинулися в атаку, зумівши заразом виключити з гри Андреа Пірло. "Баварія" часом виглядала супервпевнено, деякі відрізки матчу були просто ідеальними. Мені дуже сподобалося, що після суботньої перемоги над "Гамбургом" багато хто став радити мені, кого з героїв того матчу випустити в стартовому складі сьогодні. Однак у мене був чіткий план, і мені хочеться вірити, що він спрацював.

Я досконально вивчив "Ювентус" і прийшов до стратегії, яку ми сьогодні використали. Ми пресингували суперника дуже високо, а також зв'язали Пірло по руках і ногах. Це спрацювало. Відстояти свої ворота на замку в дуелі з італійською командою - фантастичне досягнення. Але мене вразило і те, як ми це зробили. Сьогодні я побачив футбол найвищої якості. Ми контролювали хід гри всі 90 хвилин. Загалом, моя команда видала блискучий матч - не треба забувати, що нам протистояв клуб, який зовсім скоро відстоїть титул чемпіона Італії".

Головний тренер туринського "Ювентуса" Антоніо Конте: "Ми зіткнулися з дуже сильним суперником. "Баварія" є одним з фаворитів нинішнього розіграшу ЛЧ. Тим більше, вони вочевидь хочуть реабілітуватися за прикру поразку в торішньому фіналі.

У мюнхенців фізично сильна команда з багатьма висококласними виконавцями. Тому я повинен визнати, що сьогодні "Баварія" перемогла, тому що грала краще за нас. Ми ж ще далекі від того, щоб називатися європейською командою топ-рівня.

Пройти далі - неймовірно складне завдання. Однак футбол є непередбачуваним видом спорту. Постараємося попрацювати над помилками і зробити висновки з цієї поразки".



szólj hozzá: Bayern Munich 2-0 Juventus MATCH HIGHLIGHTS
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1144 | Додав: adminA | Теги: ЛІГА ЧЕМПІОНІВ, Баварія, Ювентус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]