Сб, 2024-04-27, 10:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Юрій Луценко вважає, що президент має достатньо можливостей, щоб помилувати Юлію Тимошенко. Про це він заявив після зустрічі з Петом Коксом і Олександром Кваснєвським.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На земном шаре есть немного городов, которые получили звание Вечного города, и именно к ним относится Иерусалим, официальная столица Государства Израиль - город, оставивший след в истории.





Народний депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль заявив, що народним депутатам від Партії регіонів зарплату видають у доларах. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.



Нову ракету-носiй (РН) середнього класу Antares, для доправлення вантажiв на мiжнародну космiчну станцiю (МКС), побудовано на потужностях американської Orbital Science Corp у рамках мiжнародної кооперацiї за участю України.




Міністр закордонних справ Леонід Кожара задекларував 197,243 тис. грн доходу за 2012 рік. При цьому він повідомив про придбання будинку вартістю 120 тис. грн.



Вы болели дома, но к врачу не обращались или же попросту без веской причины прогуляли пары, пропустили сессию или не приходили на работу, тогда, скорее всего вас отчислят с учебы, оштрафуют или уволят с работы.




23 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, удень +14...+16 градусів.




Громадянам Молдови заборонили голосувати на виборах за радянськими паспортами. Відповідний законопроект був прийнятий парламентом в остаточному читанні.




Новим президентом Парагваю стане один з найбагатших людей країни - 56-річний бізнесмен, який представляє консервативні кола, Орасіо Картес.




В Афганістані таліби захопили в полон пасажирів турецького вертольота, який здійснив екстрену посадку на сході країни в провінції Логар.




Дирекція Каннського фестивалю зняла статус "нон ґрата" з режисера Ларса фон Трієра, якого у 2011 році вигнали з кінофоруму за "нацистський" жарт на прес-конференції.



Верховна Рада 19 квітня не підтримала резолюцію недовіри Кабінету міністрів, результатом якої могла бути відставка уряду. За резолюцію недовіри проголосували 190 народних депутатів за необхідних 226 для позитивного рішення.



Минулими вихідними відбувся 25-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. "Дніпро", в матчі туру, не дозволив на своєму полі "Шахтарю" оформити чемпіонство, зігравши внічию.




Згідно з дослідженнями кліматологів, глобальне потепління позначиться і на майбутньому літньому сезоні.