Пт, 2024-04-26, 04:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:53
Безстроковий страйк почали всі авіакомпанії Ізраїлю
Інші останні Новини світу
Всі три авіакомпанії Ізраїлю - El Al, Arkia і Israir - оголосили страйк. Вони вимагають від уряду відмови від підписання договору про "відкрите небо" з Євросоюзом і його коректування з урахуванням інтересів галузі.

Підписання договору заплановане на неділю, повідомляє NEWSru.co.il.

На сайті міжнародного аеропорту Тель-Авіва "Бен-гуріон" скасованими значаться уранішні рейси ізраїльських авіакомпаній на Москву, Париж, Амстердам, Бухарест, Будапешт, Барселону, Марсель, Лондон і зворотні польоти з тих же міст.

Близько двох десятків вильотів компанії перенесли на раніший час, щоб встигнути до початку страйку.

Авіакомпанії стверджують, що договір з ЄС, що припускає поетапну відміну обмеження на взаємні польоти, ставить їх в свідомо невигідні умови в порівнянні з європейськими конкурентами через меншу кількість літаків і вищих витрат.

Вони доводять, що імплементація документа в його нинішньому вигляді обернеться для галузі втратою десятків тисяч робочих місць. Їх опоненти, серед яких міністр транспорту Ісраель Кац, говорять про виграш споживачів за рахунок розвитку конкуренції і очікуваного зниження цін.

Ізраїль - одна з перших країн, що підписали угоду "Відкрите небо" з ЄС. Раніше схожі угоди підписали Йорданія, Марокко, Грузія, Молдова і низка колишніх югославських республік, що не входять в Євросоюз. ЄС веде також переговори з Ліваном і Україною.

Відзначимо, що у українських авіакомпаній і без договору з ЄС вистачає неприємностей - в галузі спостерігаються серйозні проблеми.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1105 | Додав: adminA | Теги: безстроковий страйк, авіакомпанії Ізраїлю | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]