Пт, 2024-04-26, 14:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:41
Бойовики обстрілюють сили АТО і воюють між собою. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Головне управління розвідки заявляє, що ситуація в районі проведення АТО загострюється. Про це йдеться у повідомленні ГУР за п'ятницю, 6 листопада.

"Ситуація в зоні проведення АТО має тенденцію до загострення. 5 листопада противник здійснив 25 обстрілів позицій сил АТО з 82-мм мінометів, стрілецької зброї та гранатометів у районах Авдіївка, Опитне, Піски, Мар’їнка, Красногорівка, Спартак, шахта "Бутовка" (Донецький напрямок)", - сказано в повідомленні.

ГУР зазначає, що триває інформування ОБСЄ щодо порушення противником Мінських домовленостей.

"Представникам Місії надана інформація про наявність у районі Петрівське, Красний Луч артилерійських систем противника калібром понад 100 мм (САУ) та 122-мм РСЗВ "Град", - сказано в повідомленні.

Крім того, у розвідці заявляють, що у Донецьку серед бойовиків сталися збройні сутички, внаслідок яких 15 осіб загинуло та близько 20 поранено. Силовими структурами ОРДО затримано понад 40 осіб за участь у зіткненнях, зазначають у розвідці.

У свою чергу спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу в зоні проведення АТО жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

А спікер Генерального штабу Збройних сил Владислав Селезньов зазначив, що о 10.00 українські військові почали відведення мінометів калібром 82 мм на маріупольському напрямку.

Нагадаємо, 4 листопада секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив, що у разі продовження провокацій з боку бойовиків на сході країни, Збройні сили України припинять відведення озброєння і військової техніки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 835 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, обстріл, бойовики, між собою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]