Сб, 2024-04-27, 10:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Если вы желаете купить iPad mini 2 Retina, но сомневаетесь в пользу не менее продвинутого планшета iPad Air в плане характеристик так называемой «начинки», то все можно разрешить с технической точки зрения.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Концерт-реквієм "Кузьма Скрябін. Рік Самотності" відбудеться 6 лютого 2016 року в київському Палаці спорту. Подія пройде на численні прохання друзів Андрія Кузьменка та за згоди його сім’ї.


 

"Дзен.ua – це трохи спів, трохи речитатив, усе під кобзу і дудку. Абсолютно ново, на чаклунські вірші одного з найкращих поетів сучасності Сергія Татчина. Татчин – це справжня інтернет-легенда.


 

Верховная Рада увеличила расходы госбюджета на выплату вознаграждений военным за участие в боевых действиях в зоне проведения антитеррористической операции на Донбассе.


 

Упродовж минулої доби найактивніші бойові дії у зоні проведення антитерористичної операції велися на ділянці між Авдіївкою та Мар’їнкою. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Результаты опросов специалистов по найму персонала помогли выявить самые распространенные ошибки «языка тела», которые больше всего раздражают интервьюеров при приеме на работу.


 

Одеська митниця оформлюватиме вантажі лише з ЄС, США, Японії, Канади та Австралії, а от від китайських і турецьких вантажів відмовлятиметься, оскільки "це потенційне джерело корупції".


 

Україна відповість дзеркальними заходами на запровадження Російською Федерацією ембарго щодо українського експорту, включаючи продовольчий експорт, з 1 січня 2016 року.


 

Наприкінці 2016 року на українські екрани вийде дебютна повнометражна ігрова стрічка Юрія Ковальова "Сторожова застава". Творці фільму обіцяють глядачам пригодницьке фентезі про перших українських супергероїв.


 

"Ганна Різатдінова завоювала "золото" в усіх фіналах: обруч, м'яч, булави, стрічка. 2-ге місце в усіх фіналах здобула наша Вікторія Мазур. У групових вправах нашим дівчатам також не було рівних.


 

Для обговорення питання деокупації Криму потрібно створити Контактну групу найвищого рівня, або, принаймні, розглядати кримське питання у рамках Тристоронньої контактної групи у Мінську. Про це  заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров.