Чт, 2024-04-18, 16:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:09
Британія визнає, що не отримає ідеальну угоду з ЄС - Brexit
Інші останні Новини Європейського Союзу

Brexit: Британія визнає, що не отримає ідеальну угоду з ЄС

Канцлер казначейства Великої Британії Філіп Геммонд упевнений, що Британія домовиться про Brexit-угоду з ЄС, проте переговори вже не принесуть "ідеальних домовленостей".

Про це він заявив у інтерв’ю Today Program на радіо BBC, повідомляє Politico.

"Особисто я думаю, що ми домовимося про співпрацю з Євросоюзом. Це складні переговори, але я думаю, ми дійдемо згоди, тому що це в інтересах обох сторін", - пояснив Геммонд.

Він додав, що переговори перебувають на тому етапі, коли Велика Британія "розглядає доступні варіанти та приймає рішення про те, який з них найкраще підходить, який буде найкращим чином відповідати інтересам країни в майбутньому".

Канцлер, який представив бюджет країни в понеділок, також сказав, що в разі "шоку" для економіки, який може бути викликаний виходом з ЄС без угоди, він буде в змозі збільшити короткострокові витрати.

"У мене є можливість вкладати додаткові гроші в економіку, щоб підтримувати її та допомогти в будь-який період труднощів, якщо вони виникнуть", - додав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 830 | Додав: adminA | Теги: угода, ЄС, Brexit, Британія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]