Пт, 2024-04-26, 19:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:18
Фестиваль кіно та урбаністики стартує у Львові
Інші останні Культурні новини

Фестиваль кіно та урбаністики «86» цього року пройде у Львові 27 – 28 червня. Про це УННпоінформували організатори заходу.

Координатори пропонують брати килимки, засіб від комарів і приходити ввечері для перегляду документального кіно. Показ відбудеться перед національним університетом ім. Івана Франка.

«27 червня покажуть стрічку „Вулиця Лопес“ (режисерів Ґерардо Баррозо і Ліза Тіллінґер (Мексика, 2013, 81’). Це фільм про сім’ю фотографів Ґерардо Баррозо та Лізи Тіллінґер, яка переїжджає разом із дитиною на галасливу та сповнену життя вулицю Лопес в історичному центрі Мехіко. Побачивши у повсякденному житті вулиці варті фільму історії, вони вмикають камеру. В результаті перед нами постає своєрідна чорно-біла “міська симфонія”, в якій образи торговців, жебраків та продавців їжі зливаються у відображення власного мікрокосмосу мексиканського суспільства», – сказано в повідомленні.

28 червня глядачі побачать стрічку «Знеструмлені», режисерами якого є Фагад Мустафа й Діпті Каккар (Індія, США, 2013, 82’).
За сюжетом, сотні людей в індійському Канпурі ризикують життям, видираючись по опорах ліній електропередач, намагаючись вкрасти електроенергію, адже 15-годинні перебої в електропостачанні залишають їх без будь-яких засобів до існування. Між ними та поліцією, яка намагається зупинити розкрадання, відбувається протистояння.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 908 | Додав: adminA | Теги: фестиваль кіно та урбаністики, Львові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]