Пт, 2024-04-26, 13:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:56
Індія викриває українок у наданні послуг "поза їх основним місцем роботи"
Інші останні Українці в світі
Українські дівчата часто залучені до надання послуг поза їх основним місцем роботи в Індіі, пише на своїх сторінках DNA India

Через таких своїх землячок як Юлія Куриленко, 51 рік і Тетяна Клімова , 22, які налагодили контакти з модельними агентствами в Києві та Одесі, українські дівчата можуть влаштуватися на роботу в кіно або рекламне агентство, йдеться на сторінках індійського видання.

"Але жадоба грошей занадто сильна. Вони хочуть більшого. Як тільки вони знаходять благодійника, їх складно змусити залишитися" наводить слова українки газета.

Посилаючись на одну із дівчат, що працюють на Куриленко, газета повідомляє, що оплата праці дівчат становить близько 1,200 рупій (близько 22 доларів) за сеанс. З цієї суми вони отримують половину.

Слід зазначити, що раніше німецька газета DIE WELT повідомляла, що українська жіноча група FEMEN влаштувала акцію протесту на балконі резиденції індійського посла. Вони оголили груди і розгорнули транспарант: "Ми не проститутки".

Приводом для протесту послужило, як стверджували активістки жіночого руху те, що МЗС Індії зажадав від своїх посольств у країнах СНД при видачі віз особливо ретельно перевіряти жінок у віці від 18 до 40 років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 989 | Додав: adminA | Теги: українки, надання послуг поза їх основним міс, Індія в | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]