Пт, 2024-04-26, 23:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:12
Машину опозиції з апаратурою для мітингу біля Верховної Ради міліція намагалася затримати
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У вівторок, 2 квітня, о 10 годині під верховною Радою відбудеться мітинг з вимогою призначення виборів у Києві. Вранці на Європейській площі було затримано машину з апаратурою, повідомив у своєму Facebook депутат від Батьківщини Леонід Ємець, пише Українська прада.

"Машину з апаратурою для мітингу було затримано на Європейській площі. На питання про підстави затримання відповідь одна - " зараз керівництво решить". Машину ми вже звільнили і бойового задору додали:)", - написав він.

Опозиція збирається на Європейській площі.

Тим часом під Верховною Радою вже стоять автобуси з Беркутом. На площі перед Маріїнським двором їх як мінімум 9. Ще близько 30 в різних куточках Маріїнського парку.

Крім того, на площі під Верховною Радою Партія регіонів збирається провести свій мітинг, офіційно його назвала "Молодь за європейське майбутнє". Для цього мітингу вже розмістили сцену.

"Регіонали завезли нещасних пацанів проводити акцію Молодь за ... Європу! Цинізм вищої міри. Тепер донецькій стиль буде присипатися європейськими приправами", - прокоментував мітинг ПР предстваник УДАРу Володимир Куренной.

Голова фракції ПР у Верховній Раді Олександр Єфремов заявляв, що у вівторок партія регіонів не збирається проводити жодних мітингів. У свою чергу заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов сказав про те, що ще невідомо, чи будуть прибічники політичної сили, яку він представляє, брати участь у мітингу 2 квітня. Втім, за його словами, якщо люди самоорганізуються, то ніхто їх стримувати не буде. Він зазначив, що Партія регіонів має потужну партійну організацію в столиці.

Як повідомлялося, лідери "Батьківщини", УДАРу та ВО "Свобода" ( Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок) записали відеозвернення, в якому закликали киян долучитися до акції протесту 2 квітня біля Верховної Ради. Як відомо, у вівторок, о 10.00 ранку під Верховною Радою заплановано мітинг, мета якого – добитися призначення виборів у Києві на 2 червня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 957 | Додав: adminA | Теги: міліція, машина опозиції, верховна рада, апаратура для мітингу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]