Сб, 2024-04-27, 00:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:49
Міжнародна організація перевірить корумпованість українських чиновників
Інші останні Кримінальні новини
Міжнародна неурядова асоціація OCO (The Organized Crime Observatory) у Женеві почала дослідження рівня організованої злочинності і корупції в державному секторі в Україні.

"Цей проект є частиною ініціативи ЄС для вивчення питання включення країн колишнього СРСР до ЄС. Країни-члени ЄС, як і члени Європарламенту та представники неурядових організацій, що представляють громадянське суспільство в ЄС, попросили провести оцінку ситуації в Україні у зв'язку з присутністю організованої злочинності, політичної корупції, незаконного відмиванні грошей і фінансових махінацій", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті організації.

Зазначається, що перевірка буде проводитися спільно з міжнародними партнерами, університетами та дослідницькими центрами в Європі та Сполучених Штатах. За результатами перевірки буде оприлюднено звіт.

Нагадаємо, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк закликав Кабінет міністрів України розробити та подати на розгляд до українського парламенту проект закону про питання боротьби з корупцією і про створення в Україні Антикорупційного бюро.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: міжнародна організація, корумпованість українських чиновник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]