Пт, 2024-04-19, 07:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Товарообіг між Україною й Польщею може стати в кілька разів вищим. Про це сьогодні в Дніпропетровську заявив посол Республіки Польща в Україні Генрік Литвин.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Німеччина стала 12-ою країною , яка підписала заяву з вимогою жорсткої реакції міжнародної спільноти на застосування хімзброї у Сирії.




Лісова пожежа в районі Йосемітського національного парку в американському штаті Каліфорнія дорого обходиться платникам податків.



Міжнародна неурядова асоціація OCO (The Organized Crime Observatory) у Женеві почала дослідження рівня організованої злочинності і корупції в державному секторі в Україні.



У випадку підписання українською стороною угоди про Асоціацію з ЄС і створення зони вільної торгівлі, Росія буде вводити імпортні тарифи проти українських товарів.



9 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, вдень +19...+21 градус.

 

 

 

Два новых исследования в израильском онкологическом центре показывают, что один из видов кишечных бактерий, найденных во рту человека, может вызвать рак кишечника, влияя на иммунный ответ организма и включение онко генов.



Празднуя пятничную победы над немцами, наши ребята радовались в раздевалке, крича во время импровизированного танца "Хто не скаче, той москаль!"



36 % жителей США поддерживают проведение возможной военной операции в Сирии. Об этом свидетельствуют опубликованные 6 сентября данные опроса, проведенного компанией Gallup.



Свежий рейтинг конкурентоспособности экономик Всемирного экономического форума продемонстрировал ухудшение ситуации с качеством автомобильных дорог в Украине.



На погашення відсотків за боргами Україна віддає 10,4% доходів загального фонду бюджету. Про це повідомив доктор економічних наук, народний депутат Віктор Пинзеник.