Вт, 2024-04-23, 15:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:56
На Донбасі бойовики влаштували провокацію та отримали гідну відповідь
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики на Донбасі влаштували провокацію та отримали гідну відповідь

Окупанти застосували важке озброєння

Протягом доби 2 листопада на Донбасі, бойовики 22 рази обстріляли українських захисників, один раз застосувавши заборонене озброєння.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на прес-центр ООС.

Окупанти прицільно обстрілювали позиції ООС з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зокрема бойовики обстріляли захисників Станиці Луганської, Авдіївки, Пісків, Мар’їнки, Красногорівки, Богданівки, Строгнатівки, Павлополя, Гнутового, Водяного, Лебединського та Широкиного.

“Вогневий наліт із застосуванням мінометів калібру 82 мм окупанти здійснили на Маріупольському напрямку по опорному пункту наших військ поблизу Павлополя.

Також зафіксовано чергову провокацію на ділянці розведення сторін у Станиці Луганській. Окупанти прицільно обстріляли наші позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – зокрема йдеться у ранковому зведенні.

Зазначається, що втрат серед бійців ЗСУ протягом минулої доби немає.

Разом із тим, розвідка доповіла про поранення одного з бойовиків.

Після опівночі окупаційні війська прицільно обстріляли захисників Широкиного з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойовики на Донбасі влаштували провокацію та отримали гідну відповідь

Нагадаємо, раніше волонтер Юрій Мисягін опублікував відео, як українські військові знищують позиції бойовиків на Донбасі.

Крім того ми розповідали, що на Світлодарській дузі відбувся масштабний бій з російськими окупантами, під час якого бойовики спробували атакувати українських воїнів, але отримали гідну відповідь від ЗСУ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: позиції ООС, гранатомети, великокаліберні кулемети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]