Пт, 2024-04-26, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:24
На Івано-Франківщині сталося підтоплення у 18 населених пунктах
Інші останні Надзвичайні новини
В Івано-Франківській області у 18 населених пунктах зафіксовано підтоплення територій через сильні дощі та танення снігу, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Держслужбу з надзвичайних ситуацій.

Станом на 6:00 5 квітня підтоплено населені пункти, а саме 5 н.п. в Тлумацькому районі, 1 - у Тисменицькому, Івано-Франківську, Калуші, Болехові, а також 39 підвалів та господарських будівель і 18 господарств, 47 прибудинкових територій.

Крім того, підйом рівня води зафіксовано в 28 населених пунктах, постраждали 7,1 га сільськогосподарських територій. Також пошкоджено проїжджу частину дороги Яблуниця - Голошино в селі Голошино Верховинського району через зсув ґрунту.

У селі Пилипи вийшла з берегів річка Березівка​​, вода в якій піднялася на 1,5 метра, в селі Остаповці річка перелилася через міст, а води річки Прут в селі Воскресинці розмили піщаний насип між хутором Запруття.

Як повідомлялося, 4 квітня у Києві 14 територій опинилися під загрозою підтоплення житлових будинків через підйом рівня води.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1042 | Додав: adminA | Теги: підтоплення, Івано-Франківщина, 18 населених пунктів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]