Пт, 2024-04-26, 19:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:57
На прохання помилувати Тимошенко Янукович відповів
Інші останні Політичні новини
Президент Віктор Янукович взяв до уваги клопотання народних депутатів щодо помилування екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба глави держави 18 квітня.

"Президент України Віктор Янукович взяв до уваги клопотання народних депутатів щодо помилування Ю.Тимошенко, яке сьогодні передали в Адміністрацію Президента народні депутати Л.Гриневич, Л.Денісова, О.Кужель, І.Луценко та М.Матіос. Цей документ зареєстрований в Адміністрації Президента України в установленому законодавством порядку", - йдеться в повідомленні.

Водночас низка українських ЗМІ поширила інформацію, нібито помилуваний Януковичем екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив, що колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко має вийти на волю 28 квітня, у Вербну неділю.

"Блискавка! У мене була телефонна розмова з Штефаном Фюле, він розповів, що Янукович повинен відпустити Юлію Тимошенко у Вербну неділю", - написав Луценко у своєму мікроблозі в соціальній мережі Twitter.

Нагадаємо, 18 квітня народні депутати-жінки з опозиційних фракцій, а також позафракційні, закликали президента Віктора Януковича ухвалити рішення про звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 928 | Додав: adminA | Теги: прохання помилування Тимошенко, янукович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]