Сб, 2024-04-20, 15:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:19
Над Чорним морем Україна розпочала ракетні стрільби
Інші останні Новини України

Україна розпочала ракетні стрільби над Чорним морем

З 1 до 4 листопада Україна оголосила небезпечною зону для польотів цивільної авіації над Чорним морем поблизу західного узбережжя Криму у зв'язку з початком ракетних стрільб.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

«У Чорному морі Україна перекриває повітряний район площею 100 км на 450 км на захід від окупованого Криму», - зазначає сайт.

Інформування про стрільби було здійснено через систему NOTAM (міжнародне розпорядження щодо обмеження польотів - ред.), відповідно до чого у вказаному районі буде перекрито рух повітряних суден.

Як зазначає портал, наразі невідомо, які саме ракети будуть задіяні під час навчань. Водночас напередодні на державному випробувальному полігоні «Ягорлик» у Херсонській області відбувалась підготовка озброєння та військової техніки до проведення бойових стрільб підрозділів, озброєних зенітними ракетними комплексами С-300П, та контрольних льотних випробувань зенітних керованих ракет ЗРК С-300В1 та С-125М1, що були повернуті на озброєння Повітряних Сил ЗС України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 896 | Додав: adminA | Теги: ракетні стрільби, україна, Чорне море | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]