Сб, 2024-04-27, 01:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:07
Нардепи Партії регіонів отримують зарплату в доларах, - Москаль довів
Інші останні Економічні новини
Народний депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль заявив, що народним депутатам від Партії регіонів зарплату видають у доларах. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Своє твердження опозиціонер пояснив цікавою історією зі зверненням "регіонала" Антона Кіссе до міліції.

"В оперативній інформації від МВС за 8 квітня зареєстровано цікавий факт – у с. Маяки Біляївського району Одеської області до міліції звернувся народний депутат Антон Кіссе, член фракції Партії регіонів. Він заявив, що на вулиці невідомі викрали з його автомобіля Toyota барсетку, в якій було півтора тисячі доларів США. Злодіїв не знайшли", - розповів Москаль.

Нещодавно у Києві пограбували автомобіль народного депутата Юрія Сиротюка ("Свобода"). У чергову частину Дарницького РВВС повідомлення про крадіжку надійшло в понеділок ввечері, 18 березня, від самого потерпілого. За його словами, інцидент стався на вулиці Курчатова, коли пан Сиротюк діставав з автомобіля пакети з продуктами. "У цей час невідомі викрали з салону сумку з ноутбуком та особистими документами", - повідомили в міліції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 950 | Додав: adminA | Теги: нардепи Партії регіонів, зарплата в доларах, москаль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]