Пт, 2024-04-26, 09:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
Назавжди залишає Україну Олена Вінницька
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Если вы хотите выгодно приобрести стильные свадебные платья Киев, тогда советуем сделать это онлайн с помощью сайта salonirene.com.

Інформація про розлучення Олена Вінницької та Сергія Большого виявилася першоквітневим жартом. Зоряна пара буде і далі жити щасливим сімейним життям, проте вже не в Україні.

Альона Вінницька та її чоловік-продюсер Сергій Большой вирішували про переїзд останні півроку. Їм було важко залишити в Україні роботу, будинок і рідних. Однак задля самореалізації співачки пара таки зважилася на цей крок. Так, вже 5 квітня подружжя вилітає до США, пише "Ivona".

"З самого народження я живу в Києві - дитсадок, школа, вуз, телебачення, сцена, сім'я - все в беззмінно одній місцевості, цитують Альону Вінницьку. - Я раптом зрозуміла, що задихаюся... Необхідно розширити горизонти, не тільки професійні, а й територіальні. у Нью-Йорку я бувала не раз. У цьому місті життя вирує, кожною клітинкою тіла ти відчуваєш, що прийшов у цей світ вершити, а не спочивати на лаврах. Я хочу руху і знаю, що це місто мені його дасть".

За словами співачки, перший час, поки вони з Сергієм не знайдуть підходящий будинок, вони поживуть у друзів у Саффолку, Лонг-Айленд.

Нагадаємо, за даними на 2012 рік число емігрантів з України досягло 6 мільйонів, або сьомої частини всього нинішнього населення колишньої радянської республіки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1463 | Додав: adminA | Теги: Олена Вінницька, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]