Чт, 2024-05-02, 00:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 226 227 »

 

 

Білий дім уже прийняв рішення про розміщення американської військової бази на постійній основі в Польщі, сторонам залишилося вирішити суто технічні питання.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Прокурори оприлюднили деталі "полювання" за найрозшукуванішим злочинцем Франції Редуаном Фаїдом, який три місяці тому втік з в'язниці на гелікоптері.


 

 

У День німецької єдності канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що процес об'єднання німців Сходу та Заходу ще не завершився.


 

 

Литовські парламентарі прибудуть до Варшави на консультації щодо відновлення польсько-литовської Парламентської асамблеї.


 

Протестувальники вимагають нового референдуму про незалежність, гасла "Республіка на стадії будівництва. Вибачте за незручності" і "Геть режим. Ми проголосували за незалежність".


 

 

У Барселоні відбулися сутички поліції з групою каталонських сепаратистів, які зібралися в знак протесту проти маршу іспанських правоохоронців.


 

 

Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас висловився за невідкладне посилення ООН і за реформу її найважливішого органу - Ради Безпеки.


 

 

 

Україна і Польща становлять стратегічне значення для деяких західних країн з економічної точки зору.


 

 

Міністр освіти Румунії Валентин Попа подав у відставку через незгоду з рішенням уряду щодо норм викладання румунської мови у школах угорської меншини.


 

 

Міністр економіки Італії Джованні Тріа оголосив, що бюджет країни на 2019 рік міститиме базовий дохід для бідних людей та нижчий пенсійний вік.


 

 

Федеральна поліція Швейцарії порадила чиновникам відхилити його заяву через підозри, що Абрамович може бути залучений до відмивання грошей.


 

 

Чоловіка, який ляснув жінку по сідниці в автобусі поблизу Парижа, ув'язнили на три місяці.


 

Уряд Великої Британії схвалив рішення зосередити міграційну систему після Brexit на висококваліфікованих мігрантах і не надавати перевагу працівникам з Європейського Союзу.


 

 

Президент Польщі Анджей Дуда залишається найбільш популярним політиком серед виборців у своїй країні.


 

 

Соціал-демократичну партію Австрії (SPÖ) вперше очолить жінка - колишній міністр охорони здоров'я Памела Ренді-Вагнер.